Egy kislány élete….

Egy fagyos, didergő őszi napon kezdődőt az egész, November 5-én egy kis újszülött osztályon érkezett a világra, s már akkor is tudta, hogy mi vár rá, nem a legbékésebb időben választotta a születési időpontját, s a szülei mégis legcsodálatosabb házassági évfordulói ajándékaként látta meg a napvilágot.

Sokan várták érkezését, első unokaként, tejben vajban fürdették, s mégse egy elkényeztetett gyereket neveltek nagyszülei belőle, hanem inkább egy olyan lányt, aki sose félt érzelmekről beszélni, addig amíg nem értette meg, hogy minden ember egy külön, miniatűr világban éli le egész életét, míg erre rájött, addig gondtalan gyerek, mindenki örömét gyarapító személyként elvegyülve a tömeg között élt.

Kicsi korától, olyan személyekkel ismerkedett meg, akikről kiderült, hogy a legjobb barát kategóriába sorolhatja majd őket.

A család meleg és oltalmazó körében a nagymama olvasott meséivel nevelkedett, 3 éves koráig, majd, óvodába került, ahol nem mindig volt a legcsendesebb, s legjobb gyerek, egy alkalommal nagyon megijesztette ovis társát, akinek az édesanyja éppenséggel várandós volt, 3 évesen mit sem tudva arról, hogy a gyerekek honnan jönnek, azt kérdezte édesapjától, hogy az ovis társának az anyukájának miért áll annyira ki a pocija, a testétől. Apukája erre a kérdésre, köpni-nyelni nem tudod, s az nap, a napi sétálás valamilyen oknál fogva rövidebbre sikeredett a szokásosnál, amikor haza értek, az apuka elmondta az anyukának, h milyen kérdéssel állt elő 3 éves kedvenckéjük, erre az anyuka, fogta aprócska kezét, s végig húzva a hasán lévő mélyedésen, azt mondta, hogy mikor két felnőtt szereti egymást annak a szeretetnek, a legnagyobb áldása, s kiteljesedése, gyümölcsözése egy kisbaba, amelyet, az anyuka hasában hordja 9 hónapig, s mindketten szeretik, már amikor az anyuka hasában van. Aztán miután elmondta ezeket, hozzátette, hogy abból a mélyedésből volt a kislány is kivéve, mármint anyukája hasából. S ezennel, a téma lezáródott, mivel a kislány megértette.

Másnap az óvodában egy újabb nap vette kezdetét, a kislány és előző napi ovis társa játszanak, mikor a kislánynak eszébe jutott, mit mondott édesanyja, a gyerek áldásról, s a szülésről. S oda szólt ovis társához, hogy tudja, hogy az anyukája pocijában, egy kicsi gyerek van, s majd, amikor megkel szülessen, az ő testvérkéje, akkor a doktorbácsi, egy konyhakéssel majd felvágja az anyukája hasát, s kiveszi belőle a testvérkéjét, ezeket halva a kislány ovis társa sírva fakadt, a kislány nem értve miért, az ovinéni is oda sietett, s kérdezte mi történt, a kislány ovis társa elmesélte, hogy majd az anyukáját konyhakéssel fogják felvágni. A nap tovább folytatódott, s mikor a kislány anyukája kedvenckéje után jött az oviba egy elég dühős ovinénivel találta magát szemben, aki elmesélte, hogy milyen dús fantáziájú kislánya van…….

Part 1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: