Nagyon rég nem írtam új bejegyzést, s talán itt lenne az ideje, hogy újra neki kezdjek számomra e kedves tevékenységnek. Sokat gondolkoztam, miről is írhatnék, talán romantikus tippeket kéne adjak, vagy talán, elmeséljem, merre jártam a nyáron, hogy milyen új baráti kapcsolatokat szereztem. Talán mindegyik kategóriáról fogok pár szóban beszélni, a legközelebbi beszámolónál.

A mai bejegyzésben, inkább arról szeretnék írni, hogy milyen amikor végre azt érzi az ember, hogy semmire sincs az embernek szűksége, mert mindene megvan. Én átélhettem, ezt az érzést s még most is vígan éldegélek benne 🙂 .

Az egész akkor kezdődött, amikor sikerült eldöntenem, hogy amit addig végeztem, (Pszicho egyetem,) nem nekem volt kitalálva, talán értek az emberek nyelvén, s eltudok vegyülni érzéseikben, köztük, de nem ilyen szakemberként, hanem mint ugyan olyan gátlásos, hétköznapi emberkeként. Miután meghoztam, a nagy döntést, hogy nem nekem való ez az egyetem, ez a jövő, végre beláttam, hogy mégiscsak az fog boldoggá tenni, amit kis lurkó korom óta lenyűgöz, érdekel, s kissé jártas is vagyok benne (ha nevezhettem magam így). Miután végig izgultam UJRA a beiratkozás élményét,( s szinte rossz helyre iratkoztam), Ifi táborba mentem, az ifiseimMEL  s azért mondom, hogy az enyémek, mert egy másik dolog ami elősegítette, a boldogságom, a másik ifi amibe járok, ahol megismertem, a másik okot amiért kiteljesedett a boldogságom. A boldogságom okozója egy olyan ember, akiért  úgy érzek mint még senki más iránt. Na de tudjuk, hogy nem érezhetünk két személy iránt ugyan azt :P, nemde?

Szóval, most már mindkét álmom valóra vált, azt fogom végezni és elsajátítani amit igazán szerettek, s ezt avval oszthatom meg aki mellettem áll, s velem halad az úton.

1 hozzászólás »

  1. előD Said:

    Szia. Örülök érted, mind a dolgok lefolyásáért, mind azért hogy újból írtál a blogodra. :);)


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: